Falcon Eyes Semi-Professioneel Achtergrond Systeem B-8510 26

Falcon Eyes Semi-Professioneel Achtergrond Systeem B-8510 26
109.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode296910
Dit Falcon Eyes Achtergrond systeem is snel op te bouwen en daardoor ideaal is voor gebruik op locatie of in uw studio. Het systeem is te gebruiken voor zowel achtergrondpapier als achtergronddoek. Het statief is voorzien van een standaard koppeling, zodat deze ook voor lampen of studioflitsers te gebruiken zijn. De dwarsligger bestaat uit vier secties, die u door middel van inbusboutjes vast kunt zetten. De statieven zijn voorzien van een spigot met 3/8" male schroefdraad.

Dit systeem kan gebruikt worden in combinatie met zowel een achtergronddoek als ook achtergrond papier en vinyl rollen, het is aan te raden om ook de CL-CLIP 3 aan te schaffen (zie optionele accesoires) om zo de rollen of doeken te kunnen klemmen aan de dwarsligger. Met enkele upgrades (zie optionele accessoires) Kunt u dit systeem uitbreiden om zo meerdere rollen aan het systeem te kunnen ophangen.
2 x Statief LB-2600GC;1 x Dwarsligger; 1 x Inbus sleutel (voor bevestigen dwarsliggers) ;1 x Draagtas (3 vakken + zijvak)