Falcon Eyes Achtergrond Systeem met Verlichting 18x28W

Falcon Eyes Achtergrond Systeem met Verlichting 18x28W
529.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2208
Deze set van Falcon Eyes bestaat uit verlichting samen met en een achtergrondsysteem en een Arctic White achtergrondrol.

Verlichting


De twee lamphouders LHD-B928FS van Falcon Eyes worden geleverd met negen spiraallampen van 28W (per lamp; vergelijkbaar met 140W) en twee grote octaboxen van 80 cm. Deze set is daardoor geschikt voor video- en productfotografie. De spaarlampen van 28W geven een kleurtemperatuur van ongeveer 5500 Kelvin. De octabox wordt gekoppeld aan het frame van de lamp. Voor deze set is een reflector los verkrijgbaar, deze kunt u vinden bij de optionele accessoires. Er worden twee rolhouders geleverd. Bij de rolhouder zonder ketting vindt u een draaiknop waarmee u kunt instellen hoe licht of zwaar het papier afrolt. Op de laatste foto ziet u de draaiknop.

Naast de meegeleverde 28W lampen kunt u tevens in de lamp 40W, 55W, 70W en 85W lampen monteren, zie: "Optionele Accessoires".

De meegeleverde universele lampstatieven W806 (114-260 cm) zijn stevig en toch licht, dus gemakkelijk mee te nemen op locatie. De statieven uit de W-serie hebben geveerde secties die zich gemakkelijk in hoogte laten verstellen.

Bovenop bevindt zich een spigotaansluiting waarop alle gangbare studioapparatuur geplaatst kan worden. Behalve als lampstatief, voor bijvoorbeeld studioflitsers of continuverlichting, kunt u de statieven ook gebruiken om met behulp van optionele accessoires bijvoorbeeld een achtergrondsysteem of reflectorhouder te bouwen. De secties hebben een diameter van 29, 25 en 21 millimeter.

Professioneel achtergrondsysteem


Dit extra stevige achtergrondsysteem SPK-1A is speciaal geschikt voor brede achtergrondrollen van 2,75m. Uiteraard kunnen ook rollen van 1,38m gebruikt worden. De statieven hebben een extra grote spreidstand, zijn gemaakt van dikkere buizen en zijn langer dan de statieven van de andere achtergrondsystemen (2,90m in tegenstelling tot 2,50m). Deze set wordt geleverd met twee statieven, twee rolhouders en twee beugels om de rolhouders in te hangen. Ook wordt er een ketting bij geleverd met een gewichtje. Met deze ketting kunt u de rol op- en afrollen. Het enige dat u nog nodig heeft, is een rol papier van uw keuze! De statieven hebben nog extra gaten voorgeboord zodat er nog twee extra rollen bijgeplaatst kunnen worden. Hiervoor heeft u twee sets CBH-5 ophangbeugels nodig en twee sets B-Reel rolhouders.Deze set wordt geleverd inclusief een achtergrond rol papier in arctic white 2,75 x 11 m. De achtergrond rollen papier van Falcon Eyes zijn van zeer goede kwaliteit. Falcon Eyes heeft een assortiment van 27 verschillende kleuren, verkrijgbaar in verschillende maten. Een papierrol is niet alleen een voordelige vervanger voor achtergronddoeken, het vormt bovendien een vlakke en egale achtergrond. Alle Falcon Eyes rollen worden geleverd op een stevige koker, die u gemakkelijk op een achtergrondsysteem kunt plaatsen.

Verzendkosten

De verzendkosten voor lange pakketten zijn binnen Nederland €15 (ex btw). Dit betekent dus dat u voor bundels 1, 2 of 3 achtergrondrollen €15 verzendkosten betaalt per bundel.

Wanneer de achtergrondrollen per 4 stuks worden gebundeld is de verzending binnen Nederland gratis.

Voor tarieven in het buitenland, neem contact op.

Toepassing


Deze set is universeel inzetbaar, bijvoorbeeld voor product-, portret- of modelfotografie. De spiraallampen worden nauwelijks warm, daardoor heeft de set geen motorkoeling nodig. Dat maakt deze set dus bijzonder geschikt voor video.
2 x Lamphouder LHD-B-928FS; 2 x Octabox 80 cm; 18 x 9 x spiraallamp 28W; 2 x Lampstatief W806; 2 x L-B2900HC statief; 2 x CBH-5 ophangbeugel; 1 x B-reel rolhouderset; 1 x Ketting (1,7 m); 1 x Gewicht voor ketting; 1 x Achtergrondpapier 01 Arctic White 2,75 x 11 m