Falcon Eyes Achtergrond Systeem Elektrisch B-2WE voor 2 Roll

Falcon Eyes Achtergrond Systeem Elektrisch B-2WE voor 2 Roll
139.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Falcon Eyes
Artikelcode2968089
De B-2WE is geschikt voor 2 achtergrondrollen, zowel papier als vinyl en wordt geleverd inclusief een draadloze afstandsbediening met drie batterijen. De afstandsbediening kan ingesteld worden op de kanalen 1-99. De breedte van het achtergrondsysteem kunt u zelf bepalen, dus alle rollen passen op dit systeem, ook de lange rollen met een lengte van 2,72 m. Per rolhouder is het maximaal belastbare gewicht 10 kg.

U kunt dit systeem ophangen aan muur of plafond door middel van de meegeleverde bevestigingsschroeven, waarna u de rollen ertussen kunt hangen. Hierna kunt u met behulp van de draadloze afstandsbediening de rollen op- en afrollen. Vanaf het plafond gerekend is de volledige hoogte van het systeem 32 cm. De rollen (het hart ervan) kunnen op de volgende vaste afstanden hangen vanaf het plafond gezien: 11 cm, 14 cm en 18 cm. Dit omdat de ophangbeugels allebei drie verschillende vaste ophanghoogten hebben.  De totale buitenmaat is maximaal 2,93 m (op basis van de langste rol (2,72 m).
2 x Muur-/ Plafondbeugel;2 x Rolhouder met motor;2 x Rolgeleider;1 x Draadloze Afstandsbediening;3 x 23A Batterij (12V);1 x Systeemontvanger;4 x Muur-/Plafondschroef;Handleiding