Godox Speedlite V1 Sony Accessories Kit

Uiterst compacte on-camera reportageflitser en studioflitser.

345.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD167941
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De Godox Speedlite V1 is een uiterst compacte on-camera reportageflitser en studioflitser met een richtgetal van 28 op ISO 100! De flitser heeft een ronde kop voor een mooie en natuurlijke verstrooiing van het licht en beschikt over zowel automatische als handmatige zoom. Dankzij de magnetische kop bevestig je eenvoudig lichtvormers of accessoires naar keuze. Er wordt een accessoire set met diverse lichtvervormers meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt.

Mogelijkheden van de Godox V1
Op de achterzijde bevindt zich een gemakkelijk afleesbaar LCD-display. De flitskop van de V1 is 330 graden horizontaal draaibaar en 120 graden naar boven en onder kantelbaar. Het vermogen is in 10 stappen stapsgewijs instelbaar. Op de hoogste stand heeft de Godox V1 een vermogen van 76W/s. De flitsduur is instelbaar van 1/300s tot 1/20000s.

Wireles X System
De Godox V1 is voorzien van het 2.4G Wireless X System met een bereik van circa 100 meter. Door dit systeem is de flitser compatibel is met veel accessoires. De flitser is instelbaar als Master, Slave of uit. Verder beschikt de Godox Speedlite V1 over 4 Master groepen, 5 Slave groepen en 32 kanalen.

Stroomvoorziening
De Godox Speedlite V1 wordt van stroom voorzien door middel van een verwisselbare lithium-ion accu met een capaciteit van 2600mAh. De accu heeft volledig opgeladen een capaciteit van circa 480 flitsen op vol vermogen met een recycletijd van 1.5 seconde. De accu wordt opgeladen via de USB-C-aansluiting. Een oplader en USB-lader worden meegeleverd. Om de accu te sparen wordt de flitser na 90 seconden uitgeschakeld. Gebruik je de Godox V1 als slave dan gebeurt dit na 60 minuten.

Godox AK-R1 accessoire kit
De Godox Accessoires Kit AK-R1 bestaat uit diverse onderdelen om het lichteffect aan te passen. De kit bestaat uit een diffusion ball, diverse kleuren filters, een honey comb en een snoot. Via de magnetische aansluiting op de flitskop zijn de accessoires eenvoudig te bevestigen door ze er als het ware op te klikken.Kenmerken:

Inclusief accessoire set met diverse lichtvervormers
Richtgetal van 28 bij ISO 100
Geïntegreerd 2.4G Wireless X systeem
Compatibel met de Godox AD-200, AD600, AD400, V860II en V350
Kleurtemperatuur 5600K +/-200K
Tot 480 flitsen op vol vermogen met een volledig geladen accu
Recycletijd van 1.5s
Verwisselbare accu
Acties bij dit product
2 jaar garantie
Inhoud van de doos


Meegeleverde accessoires:

VB26 li-ion accu (2600mAh)
Oplader
USB-lader
USB-kabel
Flitsvoet
Diffusion ball
Kleurenfilters
Honeycomb
Snoot
Etui
Handleiding


Prijs: