Godox Speedlite V860II Nikon X2 Trigger Kit

Krachtige flitser met het richtgetal van 60 en een li-ion accu met oplader

Godox Speedlite V860II Nikon X2 Trigger Kit
Godox Speedlite V860II Nikon X2 Trigger Kit
Godox Speedlite V860II Nikon X2 Trigger Kit
Godox Speedlite V860II Nikon X2 Trigger Kit
279.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD174041
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

De Godox Speedlite V860II Nikon trigger Kit bevat de Godox V860II reportageflitser voor Nikon, een X2N trigger, een li-ion accu, een oplader en nodige accessoires zoals een flitsvoetje en een beschermende opbergpouch. De flitser heeft een zoombereik van 20 tot 200mm en de kop is zowel te kantelen als te roteren. De zoompositie van de flitskop kunt u zowel automatisch laten bepalen als handmatig instellen. Dankzij het display, de duidelijke knoppen en een centraal instelwiel met een goede grip, is de bediening heel eenvoudig en intuïtief.

Instellingen en functies van de Godox Speedlite V860II
De flitskracht is in 22 stappen in te stellen van 1/128e tot volledig vermogen en er zijn vele functies aanwezig. Denk aan handmatige instellingen, multi-flitsen, S1 en S2 slave-functies, synchronisatie op het tweede gordijn, belichtingscompensatie, vergrendeling van de belichting en een autofocus-licht. De rode LED-indicator op de behuizing van de V860II gaat aan op het moment dat de flitser herladen is en weer kan flitsen. Het hoge vermogen van de accu zorgt niet alleen voor meer flitsen, de flitser houdt het langer vol voordat er sprake is van oververhitting. Voor extra betrouwbaarheid is er een beveiliging tegen oververhitting toegevoegd. Op het display wordt bovendien weergegeven hoe vol de accu nog is.

Draadloze aansturing en voeding
De Godox Speedlite V860II kan dienen als master voor het aansturen van andere flitsers, maar is ook compatibel met het draadloze Godox X-systeem waarbij u flitsers in vijf groepen kunt opdelen en over 32 kanalen beschikt. Dit breidt de creatieve mogelijkheden van uw flitsfotografie enorm uit. Doordat de V860II wordt gevoed met een li-ion accu van 2000mAh in plaats van AA-batterijen, bent u gegarandeerd van een lange gebruiksduur en een bijzonder korte oplaadtijd. U kunt tot wel 650 keer flitsen op een volle accu en de oplaadtijd is razendsnel: slechts anderhalve seconde. En voor het idee: één accu is vergelijkbaar met circa twaalf AA-batterijen. Dit scheelt enorm veel gewicht en ruimte in uw huis!Kenmerken:

Kantel- en roteerbare 20-200mm kop
Met ondersteuning voor TTL en i-TTL
Richtgetal van 60 op ISO 100 en 200mm
Automatisch of handmatig in- en uitzoomen
Compatibel met het draadloze Godox X-systeem
Display en 2.5mm synchronisatie-aansluiting
Groothoekdiffuser en uittrekbare reflector
Tot wel 650 flitsen op één volle accu
Snelle recycletijd van 1.5 seconde


Meegeleverde accessoires:

Godox V860II Nikon
Godox X2 transmitter voor Nikon
Godox Flitsvoetje
Godox VB18 li-ion accu (2000mAh)
Godox VC18 lader voor li-ion accu
Netsnoer voor oplader
Beschermende pouch
Engelstalige handleiding
2 Jaar Garantie