Draadloze flits-aansturing Phottix Ares II

Phottix Ares II Flash Trigger Set

Draadloze flits-aansturing Phottix Ares II
Draadloze flits-aansturing Phottix Ares II
Draadloze flits-aansturing Phottix Ares II
Draadloze flits-aansturing Phottix Ares II
75.25 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePX89550
Klik op de foto voor meer details.
Phottix Ares II Flash Trigger Set

De Phottix Ares II Flash Trigger Set bevat zowel een zender als een ontvanger waarmee flitsers of strobes op een afstand van maximaal 150 meter kunnen worden geactiveerd. Doordat het Ares II systeem gebruik maakt van een 2.4 GHz frequentie is de kans op storing gering. Het systeem is compatibel met Strato II ontvangers.

Ares II Flash Trigger ontvanger
De Ares II Flash Trigger ontvanger van Phottix heeft zowel een hotshoe als een 3,5mm synchronisatiepoort om on-camera flitsers en strobes aan te sluiten. Eenmaal aangesloten kan deze ontvanger worden geactiveerd door een Ares II zender op een afstand van maximaal 150 meter. Het systeem gebruikt tevens een 2.4 GHz frequentie om de kans op storingen te verminderen, evenals toegang tot 16 kanalen, 4 groepen en digitale ID codes dichtbij zijnde fotografen niet ongewild activeren. De ontvanger kan worden bevestigd op een statief of beugel dankzij een koude hotshoe bevestiging met 1/4"-20 schroefdraad op de basis, en het werkt op 2 AA batterijen. Het systeem heeft een maximale synchronisatie snelheid van 1/250 seconde en is uitgerust met een verlicht LCD scherm voor het controleren en wijzigen van instellingen.

Ares II Flash Trigger zender
De Ares II Flash Trigger zender van Phottix heeft een bereik van 150 meter samen met een 2.4 GHz frequentie om de kans op storingen te minimaliseren. Gebruikers hebben toegang tot 16 kanalen, de eerste vier ondersteunen ook Strato II ontvangers, en vier groepen. Gebruikers kunnen een digitale ID code gebruiken om te zorgen dat er geen storing is van andere gebruikers in het gebied. Alle instellingen kunnen eenvoudig worden ingesteld en gecontroleerd via het verlichte LCD scherm. De Ares II heeft een maximale synchronisatie snelheid van 1/250 seconde en verbindt eenvoudig met de hotshoe van de meeste camera’s. De zender werkt op 2 AA batterijen.

Belangrijkste kenmerken van de Phottix Ares II Flash Trigger Set:
Set bestaat uit zender en ontvanger
Bereik (m): 150
LCD-scherm met levensduur batterij
Synchronisatiesnelheid: 1/250e seconde
Werkt op 2.4GHz frequentie
Hotshoe- en 3.5mm-aansluiting

Inhoud van de verpakking
Phottix Ares II Flash Trigger ontvanger
Phottix Ares II Flash Trigger zender
3,5mm naar 3,5mm synchronisatiekabel
3,5mm naar 6,3mm adapter
2x handkoord


Prijs: