Cokin Gradual ND Kit H3HO-25

type Cokin P Neutral Grey Gradual ND2 + ND4 + ND8

Cokin Gradual ND Kit H3HO-25
Cokin Gradual ND Kit H3HO-25
Cokin Gradual ND Kit H3HO-25
54.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD116552
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

Cokin Gradual ND Kit H3HO-25 (opvolger H250A)

De Cokin H250A Gradual ND Kit bestaat uit een set van drie grijsverloopfilters om de lichtintensiteit binnen een scène in evenwicht te brengen. Dit geldt vooral in situaties waar u geen totale controle over het licht hebt, zoals in fel contrasterende landschappen. Vaak zal bij hevig zonlicht de lucht gaan uitbijten en de voorgrond te donker worden waardoor details verloren gaan. Het Cokin gradueel grijsfilter heft het verschil in lichtintensiteit op waardoor een evenwichtige belichting verkregen wordt.
Meegeleverde filters
De kit bevat het Cokin 121L filter heeft een zacht verloop en een dichtheid van één stop licht. Het 121M filter heeft hetzelfde geleidelijke verloop als de 121L, maar dan met twee keer de intensiteit. Dit filter vereist twee stops compensatie. En als laatste het 121S filter. Dit filter heeft twee keer de intensiteit van de 121M en het grijs verloopt tot driekwart van het filter. Dit filter vereist drie stops compensatie.
Filterhouder
Om de meegeleverde Cokin P-serie filterhouder op uw objectief te kunnen bevestigen, hebt u een adapterring nodig. Deze wordt niet meegeleverd, maar dient u apart aan te schaffen. De P-serie filterhouder is geschikt voor filters met een breedte van 85 millimeter.
Kenmerken
- Zeer complete kit met drie filters
- Inclusief Cokin P-serie filterhouder
- Met handig schoonmaakdoekje
In de doos
De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- P-serie filterhouder
- P121S filter (ND8)
- P121M filter (ND4)
- P121L filter (ND2)
- Microvezel doekje
- Afkomstig van Cokin
- Twee jaar garantieVoorbeeld van de filter gemonteerd op de lens:
Een opname gemaakt met een graduele verloop ND-filter: