JJC Ultra-Slim MC UV Filter 58mm Zwart

Professioneel MC UV filter

JJC Ultra-Slim MC UV Filter 58mm Zwart
JJC Ultra-Slim MC UV Filter 58mm Zwart
JJC Ultra-Slim MC UV Filter 58mm Zwart
19.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD103472
Klik op de foto voor meer details
Productbeschrijving


Naast dat het JJC Ultra-Slim MC UV Filter UV-stralen absorbeert, biedt het filter een ideale bescherming tegen bijvoorbeeld krassen, vocht en stof. Door de absorbering van UV-stralen worden de scherpte en het contrast van uw opnames geoptimaliseerd. U hebt bijvoorbeeld geen last meer van de blauwe waas die in buitensituaties met veel licht kan optreden.

Kwaliteitsproduct

Het JJC UV-filter is vervaardigd van optisch glas dat omringd wordt door een stevig aluminium frame. De speciale multi-coating helpt om ongewenste reflecties, lensflares en schaduwbeelden te voorkomen. Ook bevordert de coating de lichttransmissie. Veel fotografen kiezen ervoor een UV-filter altijd op een objectief te laten zitten, maar bij het maken van nachtopnames is het beter om het filter niet te gebruiken vanwege reflecties die kunnen optreden.

Extra toepassingen

Het gebruik van een UV-filter wordt met name aanbevolen bij het fotograferen in een omgeving met een zeer heldere lucht, maar biedt u extra opties omdat het een heel neutraal filter is. Zo kunt u bijvoorbeeld een zwarte, kartonnen vorm op het filter plakken om de bokeh te beïnvloeden. Bokeh is de benaming voor hoe de onscherpte in een foto wordt weergegeven.

Kenmerken

- Zwartkleurige filterring
- Kan altijd op uw objectief bevestigd blijven
- Beschermt de frontlens tegen krassen en stof
- Optimaliseert de scherpte en het contrast
- Reduceert strooilicht en blauwe waas
- Biedt leuke extra mogelijkhedenPrijs: