CARUBA UV+CPL+VARIABLE ND2-400 KIT 67MM

Een filter kit van Polaroid met een UV, Circular Polarisatie en Variabele ND-filter

CARUBA UV+CPL+VARIABLE ND2-400 KIT 67MM
CARUBA UV+CPL+VARIABLE ND2-400 KIT 67MM
CARUBA UV+CPL+VARIABLE ND2-400 KIT 67MM
65.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD101482
Klik op de foto voor meer details.
Produktbeschrijving:

Caruba UV+CPL+Variable ND2-400 Kit 67mm
Geef een creatieve boost aan je fotografie

Met de Caruba UV+CPL+Variable ND2-400 Kit heb je een complete set met drie verschillende filters in handen. In de kit vindt je een UV-filter, een circulair polarisatiefilter en een variabel ND-filter dat is in te stellen van twee tot 400 waardoor je beschikking hebt over één tot bijna negen stops. Alle drie de filters zijn voorzien van een twaalf-laagse coating en de binnenring van de filters is in matzwart uitgevoerd om schitteringen en reflecties te voorkomen.

Caruba UV-filter
Een UV-filter is één van de meest gebruikte filters. Een UV-filter is kleurneutraal, dat wil zeggen dat het verder geen effecten heeft, dus zou het gewoon op het objectief kunnen blijven zitten en alzo deze dure lens tegen krassen en stof beschermen.
UV-filter absorbeert de ultraviolette stralen zonder de verdere belichting te verstoren. Het geeft heldere, scherpere foto's met minder nevel. Het is een multi-functionele filter voor zowel kleur als zwart-wit.

Caruba Polarisatiefilter
CPL filters worden meestal gebruikt om de verzadiging en het contrast van blauwe luchten en wolken te verhogen, veelal gebruikt bij landschaps- en architectuurfotografie. De filter is ook zeer geschikt voor het verwijderen van reflecties van niet-metalen oppervlakken (glas en water) in uw foto's, het verbeteren van de kleurverzadiging, de helderheid en contrast. De blauwtinten van een lucht worden donkerder weergegeven. Deze filter is geoptimaliseerd voor gebruik met digitale SLR camera's. De aangebrachte coatings verminderen de reflecties aan het oppervlak van de filter en laten maximaal licht door.
Voor het beste resultaat voor het laten verdwijnen van reflecties krijg je als je onder een hoek van 45 graden fotografeert.

Caruba variabel ND grijsfilter
De letters ND staan voor "Neutral Density", het is een neutrale grijsfilter. Dit filter heeft geen invloed op de kleuren in jouw foto's, maar op de hoeveelheid licht die door het objectief binnendringt. Dit geeft je de vrijheid om te experimenteren met extra lange sluitertijden. Denk aan het fotograferen van stromend water of het laten "verdwijnen" van lopende mensen in een straatbeeld. Een grijsfilter komt ook zeker van pas als je met een groot diafragma wilt fotograferen of videobeelden wilt schieten in een situatie met veel licht. Voor filmers is een goed neutraal grijsfilter onmisbaar! Het variabele grijsfilter in deze kit van Caruba is goed voor één tot bijna negen stops minder licht.

Kenmerken van de Caruba UV+CPL+Variable ND2-400 Kit
- Kit met drie verschillende filters
- UV-filter voor bescherming van de frontlens
- Polarisatiefilter voor landschaps- en architectuurfoto's
- Variabel grijsfilter voor het experimenteren met lange sluitertijden