Caruba Bigbag 1

Geschikt voor 1 of 2 SLR-body's, 2 lenzen, 2 flitser

Caruba Bigbag 1
Caruba Bigbag 1
Caruba Bigbag 1
Caruba Bigbag 1
Caruba Bigbag 1
Caruba Bigbag 1
99.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD37268
Klik op de foto voor meer details.
Productinformatie:

De Caruba BigBag CB-1 is een veelzijdige tas van hoge kwaliteit, speciaal gemaakt voor het transporteren en beschermen van een complete SLR of Video-set.

De Caruba BigBag CB-1 is van binnen flexibel en volledig aanpasbaar. Zo kunt u de tas indelen naar uw wensen met de verplaatsbare tussenschotten. De tussenschotten kunnen met klittenband worden vastgezet aan de zijkanten. Zo kunt u de tas helemaal aanpassen naar de situatie! Of u er nou telezoom lenzen in wilt vervoeren of flitsers. In beide gevallen geen probleem; met de Caruba BigBag CB-1 is het een fluitje van een cent! Zo is de tas makkelijk te dragen door middel van de comfortabele handvatten in het midden, waarmee u de tas makkelijk mee kunt nemen op locatie. In de zijvakken aan de buitenkant van de tas kunt u nog een aantal kleinere accessoires opbergen, zoals kabels of remote-controls. Daarnaast heeft de Caruba BigBag CB-1 een water-resistente onderkant, zodat uw apparatuur minder snel nat wordt als de tas op een vochtige ondergrond staat.
Al met al een robuuste, hoogwaardige tas die in verschillende situaties uitstekend van pas kan komen.


Caruba tassen zijn professionele video en studio tassen voor bijna de helft van de prijs maar met een nog hogere kwaliteit!

Buitenmaat:
- Lengte: 58cm
- Breedte: 24cm
- Hoogte: 24cm

Binnenmaat:
- Lengte: 52cm
- Breedte: 20cm
- Hoogte: 22cm

Bijvoorbeeld geschikt voor
1 of 2 SLR-body's, 2 lenzen, 2 flitser