Caruba Big Case M

Met een binnenafmeting van 26 x 19 x 41 centimeter.

Caruba Big Case M
Caruba Big Case M
Caruba Big Case M
Caruba Big Case M
Caruba Big Case M
Caruba Big Case M
Caruba Big Case M
99.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD101219
Klik op de foto voor meer details.
Productinformatie:

De Caruba Big Case M is een flinke hutkoffer met vijf centimeter dikke hardfoam wanden. Met een binnenafmeting van 26 x 19 x 41 centimeter biedt deze Big Case meer dan genoeg ruimte om bijvoorbeeld uw flitskop veilig op te bergen en te vervoeren.

Caruba Big Case als betrouwbare reisgenoot
Buiten het feit dat de Big Case echt groot is, is de koffer ook nog eens enorm stevig. De dikke wanden zorgen ervoor dat de Big Case bij het vervoeren een flinke stoot kan opvangen. Een stoot die in andere omstandigheden door uw flitskop zou moeten worden opgevangen met alle gevolgen van dien. Een vak op de achterzijde biedt plaats aan visite- of adreskaartje.

Er is een spatwaterbestendig nylon gebruikt waardoor u de koffer niet meteen onderdak hoeft te bieden als het gaat regenen. Daarbij is er een flap rondom het deksel aangebracht die in het geval van een regenbui de ritssluiting afschermt. De onderzijde is uitgevoerd met een rubberen coating zodat deze zonder zorgen neergezet kan worden op een drassige ondergrond. De Caruba Big Case kan door een enkel persoon opgepakt en gedragen worden door de grote banden die een handvat vormen. Hebt u de koffer echter maximaal gevuld dan kunt u ook samen met een metgezel de koffer dragen met de stevige handvatten aan de zijkanten.


Kenmerken:
- Grote koffer geschikt voor een flitskop
- Extra verstevigde wanden
- Spatwaterdicht materiaal
- Extra bescherming voor de ritssluiting


Meegeleverde accessiores:
- Afkomstig van Caruba Nederland
- Drie jaar garantie

Prijs: