Caruba Big Case L

Met een binnenafmeting van 62.8 x 29.5 x 43.5 centimeter.

Caruba Big Case L
Caruba Big Case L
Caruba Big Case L
Caruba Big Case L
Caruba Big Case L
Caruba Big Case L
149.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD101218
Klik op de foto voor meer details.
Productinformatie:

De Caruba Big Case L is een flinke hutkoffer met vijf centimeter dikke hardfoam wanden. Met een binnenafmeting van 62.8 x 29.5 x 43.5 centimeter biedt deze Big Case meer dan genoeg ruimte om uw professionele video-setup op te bergen. En dat terwijl u de setup niet uit elkaar hoeft te halen. Laat uw camera en de diverse accessoires gewoon bevestigd op de rig en u hoeft uw camera slechts uit de koffer te pakken om snel weer aan de slag te kunnen.

Caruba Big Case als betrouwbare reisgenoot.
Buiten het feit dat de Big Case echt groot is, is de koffer ook nog eens enorm stevig. De dikke wanden zorgen ervoor dat de Big Case bij het vervoeren een flinke stoot kan opvangen. Een stoot die in andere omstandigheden door uw camera zou moeten worden opgevangen met alle gevolgen van dien. Een extra groot vak op de voorzijde biedt plaats aan visite- of adreskaartjes en eventueel nog een vrachtbrief.

Er is een spatwaterbestendig nylon gebruikt waardoor u de koffer niet meteen onderdak hoeft te bieden als het gaat regenen. Daarbij is er een flap rondom het deksel aangebracht die in het geval van een regenbui de ritssluiting afschermt. De onderzijde is uitgevoerd met een rubberen coating zodat deze zonder zorgen neergezet kan worden op een drassige ondergrond. De Caruba Big Case kan door een enkel persoon opgepakt en gedragen worden door de grote banden die een handvat vormen. Hebt u de koffer echter maximaal gevuld dan kunt u ook samen met een metgezel de koffer dragen met de stevige handvatten aan de zijkanten.


Kenmerken:
- Grote koffer geschikt voor een pro video-setup
- Extra verstevigde wanden
- Spatwaterdicht materiaal
- Extra bescherming voor de ritssluiting

Prijs: