Caruba Skydex 2

Voor het veilige vervoer van je camera, accessoires

Caruba Skydex 2
Caruba Skydex 2
Caruba Skydex 2
Caruba Skydex 2
Caruba Skydex 2
129.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD38073
Klik op de foto voor meer details.

Produktbeschrijving:

De Caruba Skydex 2 is een stevige rugzak met een robuuste handgreep bovenop en ergonomische en comfortabele draagbanden. Wanneer u de rugzak om heeft, is er de mogelijkheid om de banden snel aan te trekken en om een extra sluiting over uw borst en over uw buik te bevestigen. De pasvorm van de tas wordt hierdoor nog beter.

Aan de rechter zijkant zitten lussen om een statief aan te bevestigen en aan de linker zijkant zitten twee grote vakken met rits voor het opbergen accessoires. Het voorvak met rits is verdeeld in een aantal vakken voor nog meer accessoires. Het ritsvak aan de achterkant van de rugzak is geschikt voor papierwerk of een laptop.

De Caruba Skydex SKX-2 is te openen door de sluiting bij het handvat open te klikken, het handvat naar voren te trekken en de rits van het hoofdcompartiment te openen. De inrichting van het grote compartiment is in te delen naar eigen wens met de dividers. Ook zijn er twee korte extra banden met klittenband bijgeleverd voor het extra vast kunnen zetten van uw apparatuur. Dankzij de rood gekleurde voering aan de binnenkant zijn uw spullen in de tas goed zichtbaar en makkelijk te vinden.


Kenmerken:
Binnenmaten: 44 x 27 x 17 cm
Buitenmaten: 50 x 31 x 26 cm
Gewicht: 3200 gr
Regenhoes: Ja
Uitneembaar interieur: Ja
Verstelbaar interieur: Ja
Laptopvak: Ja