Caruba Skydex 120

Voor het veilige vervoer van je camera, accessoires

Caruba Skydex 120
Caruba Skydex 120
Caruba Skydex 120
Caruba Skydex 120
Caruba Skydex 120
Caruba Skydex 120
Caruba Skydex 120
39.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD120882
Klik op de foto voor meer details.

Produktbeschrijving:

De Caruba Skydex 120 rugzak is compact aan de buitenkant, maar biedt meer dan voldoende ruimte voor het opbergen van een kleine spiegelreflexcamera of een systeemcamera met objectief bevestigd, een aantal extra objectieven, een flitser en de nodige accessoires zoals accu's, geheugenkaartjes en kabels. Daarnaast zijn er nog genoeg vakjes aanwezig voor wat persoonlijke spulletjes.

Slimme indeling van de Caruba Skydex 120
De Skydex 120 heeft een hoofdvak dat is opgedeeld in twee compartimenten. Het achterste compartiment heeft gevoerde en naar eigen inzicht te verplaatsen verdelers. Het voorste compartiment bevindt zich in het afsluitdeksel. Dit is een gaasvak dat beschikt over een tweetal ritssluitingen waarachter kabels ordelijk opgeborgen kunnen worden.

Ergonomisch ontwerp met veel opbergmogelijkheden
Om het je zo comfortabel mogelijk te maken, heeft de Skydex 120 van Caruba een zeer ergonomisch ontwerp met comfortabele draagbanden en een borstband met snelsluiting. Zo wordt het gewicht optimaal verdeeld en kun je langere tijd met de tas rondlopen zonder dat dit ongemakkelijk wordt. De achterkant van de rugtas is bovendien gemaakt van zacht en ademend materiaal. Er is zelfs een lus aanwezig voor het kunnen vervoeren van een statief.Kenmerken:
- Voor een complete fotografie-set
- Met uitneembare, gevoerde verdelers
- Ergonomische banden en ademende achterkant
- Vervaardigd van hoogwaardige materialen
- Compleet met handige regenhoes

Meegeleverde accessoires:
- Regenhoes