Meike Battery Pack Canon EOS 500D L

Deze handgreep zorgt voor een solide en comfortabele professionele grip.

Meike Battery Pack Canon EOS 500D L
Meike Battery Pack Canon EOS 500D L
95.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeD144301
Klik op de foto voor meer details:
Productbeschrijving:

De Meike MK-500DL is een handgreep/batterijhouder die speciaal is ontworpen voor de EOS 450D, EOS 500D en de EOS 1000D. Deze handgreep zorgt voor een solide en comfortabele grip.

Er zijn diverse redenen te bedenken voor de aanschaf van een batterygrip voor jouw camera. Het komt geregeld voor dat een camera nét iets te klein is voor de handen van de fotograaf. Nederlandse handen zijn immers iets groter dan de handen van de Japanse camera-ontwerpers. In dat geval zorgt een batterygrip ervoor dat de camera veel beter is vast te houden. Ook ervaren fotografen die vaak in de portretstand foto's maken het genot van de extra ontspanknop die op de grip is bevestigd.

Tegenwoordig worden digitale spiegelreflexcamera's steeds vaker gebruikt om op hoge resolutie mee te filmen. Dit gebeurt in combinatie met de liveview-functie van de camera's. Omdat de accu hierdoor vele malen sneller leeg is, is een batterygrip een ideale oplossing. Hierin kunnen immers twee accu's geplaatst worden. Nóg een voordeel is het hogere gewicht van de camera. In combinatie met grote telelenzen fotografeer je met dit extra gewicht veel stabieler.

Kenmerken:
Langer fotograferen met jouw camera
Ideaal voor het maken van foto's in portretstand
Maak gebruik van twee LP-E5 accu's of zes AA-batterijen

Geschikt voor Canon:
Type camera 450D, 500D, 1000D

Prijs: