Jupio LP-E6N 1700 mAh

Voor Canon 5D Mark II, 5D Mark III, 5D Mark IV, 6D, 6D II, 7D, 7DII, 60D, 70D, 80D

Jupio LP-E6N 1700 mAh
Jupio LP-E6N 1700 mAh
39.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeCCA0028V20
Klik op de foto voor meer details.
Produkteigenschappen:

Jupio voor Canon LP-E6N

1e klas kwaliteitsbatterij met 3 jaar garantie!

Capaciteit: 1700mAh

Geschikt voor Canon 5D Mark II, 5D Mark III, 5D Mark IV, 6D, 6D II, 7D, 7DII, 60D, 70D, 80D


Canon LP-E6 vs LP-E6N Batterijverschillen
Canon heeft een nieuwere versie van LP-E6 uitgebracht, die in feite hetzelfde formaat heeft met kleine interne veranderingen die te maken heeft met de nieuwe vliegvoorschriften en enkele andere internationale voorschriften voor batterijveiligheid. LP-E6N hebben ook een iets hogere capaciteit dan de oudere LP-E6-batterij, anders zijn ze uitwisselbaar (behalve de oplader !).
Kan ik de LP-E6-batterijen gebruiken in mijn nieuwe Canon-camera die wordt geleverd met een LP-E6N-batterij? JA, dat kan! Canon zegt echter dat je een LP-E6-batterij niet kunt opladen met de nieuwe oplader voor de LP-E6N-batterij.

Jupio is gespecialiseerd in de vervaardiging van hoogwaardige vervangende accu's voor digitale camera's, videocamera's en mobiele telefoons. Het uitgangspunt daarbij is de specificatie van de originele accu echter tegen een aanzienlijk lagere aanschafprijs zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid. De Jupio formule streeft naar maximale klanttevredenheid en geeft daarom op elke accu een garantietermijn van 3 jaar. De garantietermijn gaat in op de dag van aankoop zoals vermeld op de aankoopfactuur.  Indien een accu defect raakt binnen de garantietermijn wordt deze vervangen door  een nieuw exemplaar.Kwaliteit  
Bij de productie van Jupio accu's wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige A-grade cellen. Deze cellen zijn gelijk of vergelijkbaar met de cellen die in de originele accu worden toegepast. Hierdoor is de capaciteit en de duurzaamheid van Jupio accu's altijd gelijkwaardig aan het origineel.

Elke Jupio accu wordt individueel getest op capaciteit en vermogen alvorens deze wordt geblisterd en op de markt wordt gebracht. Door deze methodiek is de uitval tot het minimum beperkt.

Het optimaal laden van een accu
1 Laad de accu de eerste 10 keer volledig en onafgebroken op.
2 Haal de accus niet halverwege het laadproces uit de lader. Dit kan een de levensduur beperken.
3 Laad de accu bij voorkeur pas op als deze helemaal leeg is.
4 Laad de accu niet op onder extreme koude (onder de 0° C.) of extreme warmte (boven de 40° C.) Bij extreme warmte en kou worden de prestaties van de accu altijd nadelig beïnvloed. Hou hier rekening mee door altijd een reserve accu bij u te hebben.

Prijs: