Jupio 2x Battery LP-E6 1700mAh + USB Single Charger

Voor Canon 5D Mark II, 5D Mark III, 5D Mark IV, 6D, 7D, 7DII, 60D, 70D

Jupio 2x Battery LP-E6 1700mAh + USB Single Charger
Jupio 2x Battery LP-E6 1700mAh + USB Single Charger
60.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeCCA1000
Klik op de foto voor meer details.
Produkteigenschappen:

Jupio voor Canon LP-E6

1e klas kwaliteitsbatterij met 3 jaar garantie!

Capaciteit: 1700mAh

Geschikt voor Canon 5D Mark II, 5D Mark III, 5D Mark IV, 6D, 7D, 7DII, 60D, 70D

De Jupio Kit met 2x Battery LP-E6 + USB Single Charger is een set met daarin twee keer de camera-accu LP-E6 voor Canon. Ook is een oplader meegeleverd. Met deze set hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw batterijcapaciteit. Is uw accu leeg, dan pakt u er gewoon een nieuwe bij.
De Jupio LP-E6 is een niet-originele accu voor uw Canon camera. Handig als extra accu voor onderweg of ter vervanging van uw 'oude' accu. De accu heeft een vermogen van 1700mAh.kenmerken:
Merk: Jupio
2 batterijen
1 oplader
1700mahMeegeleverd accessoires:
Adapter
2 batterijen
3 jaar garantieJupio is gespecialiseerd in de vervaardiging van hoogwaardige vervangende accu's voor digitale camera's, videocamera's en mobiele telefoons. Het uitgangspunt daarbij is de specificatie van de originele accu echter tegen een aanzienlijk lagere aanschafprijs zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid. De Jupio formule streeft naar maximale klanttevredenheid en geeft daarom op elke accu een garantietermijn van 3 jaar. De garantietermijn gaat in op de dag van aankoop zoals vermeld op de aankoopfactuur.  Indien een accu defect raakt binnen de garantietermijn wordt deze vervangen door  een nieuw exemplaar.Kwaliteit  
Bij de productie van Jupio accu's wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige A-grade cellen. Deze cellen zijn gelijk of vergelijkbaar met de cellen die in de originele accu worden toegepast. Hierdoor is de capaciteit en de duurzaamheid van Jupio accu's altijd gelijkwaardig aan het origineel.

Elke Jupio accu wordt individueel getest op capaciteit en vermogen alvorens deze wordt geblisterd en op de markt wordt gebracht. Door deze methodiek is de uitval tot het minimum beperkt.

Het optimaal laden van een accu
1 Laad de accu de eerste 10 keer volledig en onafgebroken op.
2 Haal de accus niet halverwege het laadproces uit de lader. Dit kan een de levensduur beperken.
3 Laad de accu bij voorkeur pas op als deze helemaal leeg is.
4 Laad de accu niet op onder extreme koude (onder de 0° C.) of extreme warmte (boven de 40° C.) Bij extreme warmte en kou worden de prestaties van de accu altijd nadelig beïnvloed. Hou hier rekening mee door altijd een reserve accu bij u te hebben.

Prijs: