<< Vorige - Volgende >>


JJC Ultra-Slim CPL Filter 62mm


Artikelcode: D103572JJC Ultra-Slim CPL Filter 62mm
JJC Ultra-Slim CPL Filter 67mm

JJC circulaire polarisatiefilters zijn ontworpen om reflecties te verminderen door licht te filteren dat gepolariseerd is door reflectie van een niet-metalen oppervlak zoals water en glas. Dit resulteert in een merkbare toename van de verzadiging van luchten en gebladerte, evenals een helderder beeld bij het fotograferen in een wazige staat. Het effect is zichtbaar in de zoeker en veranderd door het filter te draaien. Deze filters zijn vervaardigd uit Japans optisch glas voor een goede beeldkwaliteit en zijn geplaatst in een nauwkeurig gefreesd aluminium frame. Het heeft een slank ontwerp waardoor de kans op vignettering wordt verkleind.De hardheid van het glas van het filter is maximaal 9HD, wat extra bescherming biedt in geval van vallen of situaties waarin krassen kunnen optreden 

Met een polarisatiefilter kun je verschillende effecten bereiken.

Zo kun je met een polarisatiefilter:
  • Zorgen voor diepblauwe luchten:
Blauwe luchten bevatten veel gepolariseerd licht. Een polarisatiefilter kan dit licht tegen houden. Hierdoor wordt de lucht veel donkerder. Een bijkomend voordeel is dat wolken hierdoor beter uitkomen omdat de wolk witter lijkt.
  • Ongewenste reflecties wegwerken:
Schitteringen wegnemen van water en straten, maar ook de glans en reflecties op andere niet-metalen oppervlakken zoals gras en bladgroen, glas, kunststof of schilderwerk.
  • Kleurverzadiging verhogen:
Door een polarisatiefilter te gebruiken kan een deel van de reflecties weggenomen worden waardoor de kleuren intenser worden.

Belangrijk bij het aanschaffen van een filter is de filtermaat. 
Deze verschilt per lens, dus controleert u eerst de filtermaat voordat u een filter aanschaft.


Prijs:
28.00

Aantal