<< Vorige


Godox Studio Kit E300-D


Complete set inclusief draadloze aansturing en instelling

Artikelcode: D44232Godox Studio Kit E300-D
Produktbeschrijving:

Godox Studio Kit E300-D
De Godox Studio Kit E300-D is een complete studioflitsset die u alle middelen biedt voor het maken van prachtige foto's in uw eigen fotostudio. De set bevat drie lichtgewicht maar krachtige Godox E300 flitskoppen met een maximaal flitsvermogen van 300Ws met een richtgetal van 58. Er worden ook een 60 x 60 centimeter softbox, een zwart/zilver paraplu met een diameter van 84 centimeter, een barndoorkit en een draadloze RT-16 trigger meegeleverd. De complete flitsset is gemakkelijk te vervoeren in de meegeleverde koffer met wieltjes.

Godox E300 flitskop
De Godox E300 flitskop is in twintig stappen in helderheid regelbaar en is voorzien van een helder LED-display waarop u de ingestelde waarde kan aflezen. Om de scène uit te lichten en uw camera gemakkelijk in te kunnen stellen is de flitskop uitgerust met een instellamp van 150 Watt. De helderheid van de instellamp is in negen stappen te regelen. Met de meegeleverde RT-16 triggerset kunt u het flitsvermogen regelen, de instellamp instellen, de zoemer aan- en uitzetten en natuurlijk de flitskop triggeren. Alle aangepaste instellingen worden automatisch opgeslagen in het geheugen van de flitskop. Er worden drie lampstatieven met een maximale hoogte van twee meter meegeleverd om de flitskoppen op te kunnen plaatsen.

Uitgebreide mogelijkheden
De meegeleverde Godox BD-03 kleppenset bestaat uit vier kleurenfilters en een honeycomb. Deze kit kan aan een flitskop bevestigd worden voor het verkrijgen van verschillende lichteffecten. De kleppenset met een diameter van 96 millimeter werkt als een lichtregelaar, want door de vier kleppen kunt u de lichtbundel richten. Met de vier filters kunt u de kleur van het flitslicht geheel aan uw wensen aanpassen. De meegeleverde Godox SB-MS softbox verzacht het harde flitslicht en zorgt voor een gelijkmatige belichting van uw onderwerp, wat ideaal is voor portret- en productfotografie. De Godx UB-002 flitsparaplu is zilverkleurig aan de binnenkant en zwart aan de buitenkant. De zilverkleur kan worden gebruikt om in te flitsen. Dit heeft een hard flitslicht tot resultaat en is daarom zeer geschikt voor portretten of schaduwrijke foto's.

Kenmerken
- Flitssers met een richtgetal van 58
- Maximaal flitsvermogen van 300Ws
- Flitsvermogen in twintig stappen regelbaar 
- Helder LED-display
- Kleurtemperatuur van 5600K
- 150 Watt instellamp met negen helderheidsniveaus
- Recycle-tijd van 0.4-2.5 seconden
- Flitsduur van 1/2000-1/800 seconde
- Te triggeren met sync-kabel, testknop, slave triggering en draadloos met FT-16 trigger
- Draadloze bediening met FT-16 triggerset van flitsvermogen, instellamp, trigger en zoemer
- Uitstekende stabiliteit
- Antivoorflits-functie
- Automatische opslag van aangepaste instellingen
- Afmetingen flitskop (DxHxL) 11.8 x 20 x 20.3 centimeter
- Weegt circa 1.5 kilogram 
In de doos
De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Drie E300 flitssers
- Drie 304 lampstatieven van 2 meter
- Softbox SB-MS 60 x 60 centimeter
- Paraplu UB-002 zwart/zilver 84 centimeter
- BD-03 kleppenset met vier kleurfilters en honeycomb
- RT-16 draadloze triggerset
- PC sync-kabel van 3 meter
- CB-04 draagtas
- Afkomstig van Godox
- Twee jaar garantie 

Prijs:


 
525.00

Aantal