Volgende >>


Godox AD600 Bowens TTL Compleet KIT


Zeer complete portable flitser kit in een handige en stevige draagtas

Artikelcode: D130332Godox AD600 Bowens TTL Compleet KIT
Produktbeschrijving:

Godox AD600 Bowens TTL Compleet KIT

De Godox AD600B Bowens TTL Compleet Kit is een zeer complete portable flitser kit in een handige en stevige draagtas. Deze kit bestaat uit de Godox Witstro AD600D flitskop, AC-adapter, een extra accu, Godox 600ws externe handheld flitskop en het zeer leerzame boek Flash! Flitsfotografie op locatie van Piet van den Eynde.  

Godox Witstro AD600B flitskop 
De Godox Witstro AD600B is een krachtige en draagbare flitskop met afneembare 8700mAh accu. De flitser is voorzien van het Godox 2.4GHz X-systeem en biedt ondersteuning aan Canon E-TTL II, Nikon i-TTL, Sony systemen. De flitser biedt zeer veel creatieve mogelijkheden voor het belichten van het onderwerp doordat je deze niet per se op een lampstatief hoeft te plaatsen, maar ook gewoon in de hand kunt houden. Zelfs op moeilijk bereikbaar plaatsen en in situaties met snel veranderende lichtomstandigheden kun je met de flitser goed uit de voeten doordat je niet afhankelijk bent van verlengkabels en stopcontacten. De Godox Witstro AD600B is dan ook ideaal voor fotografen die veel op locatie werken zoals fotojournalisten en bruiloftsfotografen.

Gemakkelijke bediening
Alle instellingen zijn gemakkelijk te wijzigen dankzij de duidelijke bedieningsknoppen, het draaiwiel en het heldere en gemakkelijk afleesbare LCD-display op de zijkant. Voor een optimale werking is de AD600B voorzien van een ventilator die ervoor zorgt dat de flitser zelfs bij veel flitsen koel blijft. Je kunt tot 500 keer flitsen op één acculading. Het vermogen van de flitser is regelbaar van 1/256 tot vol vermogen. De flitskop is ook te gebruiken voor High Speed Sync flitsen met een snelheid tot 1/8000s. De Witstro AD600B beschikt over 32 kanalen en drie groepen A, B en C en biedt ondersteuning aan FEC/FEC en FEL. Het draadloze X-systeem is compatibel met het optionele Godox FTR-16 triggersysteem en heeft een bereik van circa honderd meter bij gebruik van de optionele Godox X1 als zender.


Kenmerken van de Godox AD600B
- Bowens-mount
- Flitsvermogen van 600W/s
- LED-instellamp van 10 Watt
- Tot 500 flitsen op vol vermogen op één acculading
- Recycletijd van 0.01 - 2.5 seconde
- Flitsfuncties M en Multi
- High Speed Sync tot 1/8000s
- Godox X 2.4GHz draadloos systeem
- E-TTL en i-TTL draadloze slave modus
- Drie groepen A, B en C
- 32 kanalen

Bij de Godox AD600B Bowens TTL Compleet Kit in de doos
- Godox 600ws externe handheld flitskop
- 600W/s flitsbuis
- Li-ion accu (8700mAh)
- Oplader
- AC-adapter
- Netsnoer
- Beschermkap
- Boek Flash! Flitsfotografie op locatie van Piet van den Eynde
- Draagtas met schouderriem
- Handleiding
- Twee jaar garantie
 
 

Prijs:
1199.00

Aantal