<< Vorige - Volgende >>


Cullmann Concept One 650 Monopod en Camera Selfiestick


Eén-been-statief

Artikelcode: 13056650Cullmann Concept One 650 Monopod en Camera Selfiestick
Produktbeschrijving:

Cullmann Concept One 650 Monopod en Camera Selfiestick

Een aluminium statief om creatiever om te gaan met fotograferen. Maak een selfie op vakantie of fotografeer een drukke winkelstraat, over de hoofden heen. Ideaal voor een camera of een camcorder.
Wanneer u de rubberen stop aan de onderkant verwijderd is er schroefdraad voorzien. Hier kan u een balhoofd, camera, statief of andere, aansluiten via 3/8" of 1/4" schroefdraad. Dus een Monopod met aan de 2 zijden aansluitmogelijkheden. U kan zelfs deze Monopod monteren op een ander statief. De koppelstukjes voor de aansluitingen te maken worden meegeleverd.


Merk: Cullmann 
Model: Monopod 
Materiaal: Aluminium 
Maximale belasting: 10 kg
Maximale hoogte: 155 cm
Laagste werkhoogte: 43 cm
Opgevouwen hoogte: 43 cm
Gewicht: 0.49 kg

> 10 jaar garantie!


Over Cullmann
De fotograaf die op zoek is naar kwalitatieve accessoires voor zijn of haar camera moet zeker eens de producten van het Duitse Cullmann bekijken. Het merk bestaat al meer dan veertig jaar en ontwikkelt praktische benodigdheden voor de fotograaf en filmmaker. Cullmann staat constant in contact met amateurs en professionals die hun producten gebruiken. Dit doen ze om constant de wensen en behoeftes van de gebruikers in kaart te brengen. Elk product van Cullman staat garant voor betrouwbaarheid, een degelijk design, kwalitatieve materialen en een simpele maar doordachte service. Mocht er toch iets aan de hand zijn met een van de producten, dan kun je altijd bij het merk terecht. Bij Cullmann vinden ze service net zo belangrijk als het leveren van goede producten. Het merk is daarom ook al vaak geprezen om de uitstekende service.Prijs:
39.00

Aantal