<< Vorige - Volgende >>


Cokin RIVIERA Classic statief


Aluminium driepootstaief met een geweldig retro ontwerp gecombineerd met moderne mogelijkheden,

Artikelcode: D128602Cokin RIVIERA Classic statief
Produktbeschrijving:


Cokin Riviera classic statief
De Cokin Riviera classic is een aluminium driepootstaief met een geweldig retro ontwerp gecombineerd met moderne mogelijkheden. Het statief wordt als complete kit verkocht inclusief een 2-weg pan en tilt statiefkop met snelkoppelingsplaat. Het statief is breed inzetbaar en geschikt voor elk type fotograaf dankzij de maximale hoogte van 160 centimeter. Ingeklapt meet het geheel slechts 60 centimeter en kan worden opgeborgen in de meegeleverde draagtas gemaakt van canvas en leer.

Stijlvol en klassiek ontwerp
Het gebruik van aluminium en de draaivergrendeling voor de poten zorgen voor een stabiel geheel. Gecombineerd met de meegeleverde kop is het totale gewicht slechts 1.54 kilogram met een draagvermogen van 5 kilogram. De poten zijn in lengte te verstellen door een draaivergrendeling en de omkeerbare middenkolom kan hoger of lager worden gezet met een tevens uit aluminium vervaardigde draaiknop. Om het klassieke ontwerp nog verder door te voeren zijn alle drie de poten voorzien van stijlvolle lederen beenwarmers die tevens zorgen voor een goede houvast en beschermen tegen koude of juiste hele warme poten.

Stevige aluminium constructie met Statiefkop inbegrepen
Zoals gezegd wordt de Cokin Riviera classic geleverd inclusief een 2-weg pan en tilt statiefkop. Hiermee kun je makkelijk de positie van de camera over zowel de horizontale en verticale as aanpassen. Dit aanpassen doe je met één hand met behulp van de unieke houten handgreep gemaakt van het zeer duurzame Iroko hout afkomstig uit tropisch Afrika dat door de jaren heen alleen maar mooier wordt. De kop is voorzien van een makkelijk te gebruiken quick release systeem zodat je jouw camera snel kunt bevestigen of lospakken.

Kenmerken van de Cokin Riviera classic statief:


Prijs:
209.00

Aantal