Volgende >>


Caruba Videostar 190 Mono


Video Monopod Statief Kit (met freeze-groundstand)

Artikelcode: D143681Caruba Videostar 190 Mono
Produktbeschrijving:

Caruba Videostar 190 Mono

De Caruba Videostar 190 Mono is een multifunctionele monopod geschikt voor fotografie en video. Bij de monopod is een vloerspreider meegeleverd, zodat je de Videostar ook in een volwaardig statief kunt omtoveren. Het statief is vervaardigd uit sterk, maar lichtgewicht aluminium waardoor hij makkelijk te vervoeren is.

Handige vloerspreider
De Videostar 190 kan 360 graden draaien en heeft een maximale werkhoogte van 190cm. Volledig ingeschoven is de monopod 79cm lang. Met de Videostar ga je dus altijd eenvoudig op pad. De vloerspreider zorgt voor extra stabiliteit wanneer je scherpe opnames wilt maken waar je eigenlijk een tripod voor nodig hebt. Daarnaast is de vloerspreider uitgerust met een balhoofd wat de monopod in alle richtingen kantelbaar maakt. 

Betrouwbaar ontwerp
De monopod heeft vier afzonderlijke secties die te vergrendelen en te ontgrendelen zijn met behulp van een snelle maar sterke klemvergrendeling. De beenwarmer op de monopod geeft een uitstekende grip en met behulp van de polsriem is het makkelijk om de monopod tussendoor met je mee te dragen.

360 graden draaibare kop
De kop heeft een geïntegreerde waterpas, kan 360 graden draaien en 180 graden tilten. Met de uitschuifbare panhendel maakt de Videostar 190 dan ook prachtige panorama-opnames en lijn je hem altijd perfect uit met de horizon. De snelkoppelingsplaat geeft extra stabiliteit aan je camera en is voorzien van zowel een 1/4"- als 3/8"-aansluiting.

Kenmerken
Ultrasterk
Rotatie van 360 graden
Kantelt 180 graden
Maximale werkhoogte van 190cm
Opgevouwen hoogte van 79cm
Quick-release systeem
Waterpas
Vloerspreider met geïntegreerde balhoofd
Uitschuifbare poten met klemsysteem
Ook als statief te gebruiken


Prijs:
169.00

Aantal