<< Vorige - Volgende >>


Caruba Videostar 188 Videostatief incl. Spreader


Vloeistofgedempte kop

Artikelcode: 295845Caruba Videostar 188 Videostatief incl. Spreader
Produktbeschrijving:

Caruba Videostar 188 Videostatief

Caruba Videostar 188 Videostatief is zeer stevig en stabiel en kan apparatuur dragen tot wel 20 kilogram. Het beschikt over een kop met handgreep en twee handige waterpasjes waarmee je de camera zeer nauwkeurig positioneert. De kop is geplaatst in een 75mm kom. Het statief is gemaakt van sterk, maar lichtgewicht aluminium waardoor het makkelijk te vervoeren is. De poten van het statief zijn uitschuifbaar en bestaan uit 3 segmenten die gemakkelijk te verstellen zijn met de klemvergrendeling. Een draagtas met draagriem wordt meegeleverd.
 
Veelzijdige statiefkop
De statiefkop beschikt over een quick release klem inclusief Manfrotto 200PL compatibel snelkoppelingsplaat. Dit maakt het eenvoudig om je camera snel op het statief te monteren. Met de waterpas op de spin en de klem zet je jouw apparatuur snel en nauwkeurig horizontaal. De statiefkop kan in twee richtingen draaien en kantelen. Hiermee kan u de camera in elke gewenste richting plaatsen en vergrendelen. De snelkoppelingsplaat heeft een standaard 1/4" schroef waardoor deze onder elke camera past.

Stabiele basis
De Videostar 188 is dankzij de klemvergrendeling snel op te zetten. De grondspreider zorgt voor extra stabiliteit. Onderaan de poten zijn rubberen voetjes aangebracht die zich vormen naar de ondergrond waardoor het statief zelfs op oneffen terrein stabiel staat. Twee sets spikes waarvan een set onder een hoek 45 graden is geplaatst zorgen voor een stevige grip praktisch elk soort ruig terrein. 

Kenmerken:
Maximaal draagvermogen : 20kg
Met handgreep om de videokop te draaien
Statiefkop in 2 richtingen intstelbaar
Twee waterpasjes voor nauwkeurig afstellen
200PL Arca Swiss compatibel snelkoppelingsplaat met 1/4" schroef inbegrepen
Gemaakt van geanodiseerd aluminium


Prijs:
229.00

Aantal