<< Vorige - Volgende >>


Hahnel SoftBOX80 Flitser Accessoire Kit


Softbox 80cm + Diffusor + Grid + Statief Complete Kit

Artikelcode: HSK80



Hahnel SoftBOX80 Flitser Accessoire Kit




Produktbeschrijving:

Hähnel Softbox80 Flitser Accessoire Kit
De Hähnel Softbox80 Flitser Accessoire Kit bestaat uit een softbox van 80x80cm, een lampstatief, twee typen diffusers, een HB bracket en een honingraat grid. Dankzij de universele bracket-bevestigingsring is de softbox met vrijwel elke reportageflitser te gebruiken. Je klemt de kop van de flitser simpelweg tussen de beugels. Deze adapter is bovendien te koppelen met accessoires die een Bowens-mount hebben en er is een paraplu-aansluiting. Handig als je in plaats van de softbox een paraplu, snoot of barndoors wilt gebruiken.
Luchtgeveerd
Dankzij de universele spigotkopelling met 1/4" schroefdraad zet je de bracket met de softbox eenvoudig op het lampstatief. Het luchtgeveerde statief is verstelbaar tot maximaal 2m hoogte en ingevouwen meet hij slechts 73cm. Dankzij de luchtvering werkt hij soepel en veilig, zonder onnodig te schokken. Het maximale draaggewicht is 2kg en het statief zelf weegt slechts 1kg.
Handige draagtas
Deze kit wordt geleverd met een handige draagtas die niet veel ruimte inneemt. Je neemt de kit dus zeer compact met je mee. Ideaal voor werken op locatie.

Kenmerken van de Hähnel Softbox80 Flitser Accessoire Kit
Complete accessoireset voor flitsfotografie
Ideaal voor op locatie en in de studio
Softbox van 80x80cm
Luchtgeveerd lampstatief
Universele HB bracket
Twee typen diffusers en grid

Prijs:









 




69.00





Aantal