<< Vorige - Volgende >>


Carry Speed VF-4 LCD Viewfinder


LCD Viewfinder met vergroting van 3x

Artikelcode: CS015


Produktbeschrijving:

De Carry Speed VF-4 LCD viewfinder haalt het maximale uit de videofunctie van spiegelreflexcamera’s zoals Canon EOS 700D en Nikon D7100 en is geschikt voor plaatsing op max. 3,2” LCD schermen. De viewfinder wordt gebruikt om het beeld van de live-view functie van de camera met de factor 3x te vergroten en een nauwkeurige scherpstelling en kleurafstelling in videobeelden te bereiken.


Viewfinder met hoge optische kwaliteit glas, verbeterde pasvorm en comfortabele oogschelp
De Carry Speed VF-4 LCD is de verbeterde opvolger van de populaire VF-3 viewfinder. De nieuwe VF-4 is aangepast voor het gebruik met de nieuwste 3,2” LCD-schermen en heeft een betere pasvorm en positionering van beugels waardoor de knoppen van de camera gegarandeerd vrij bedienbaar blijven bij zowel kleine als grote camera’s. Ook is de VF-4 viewfinder nu voorzien van een diagonale oogschelp wat het zicht op het LCD-scherm verbeterd en strooilicht en koude lucht op het oog verminderd tijdens het maken van de opnamen. Het oogschelp is gemakkelijk om te draaien voor gebruik op het linker of rechteroog. Het glas in de VF-4 viewfinder is van een zeer hoge optische kwaliteit. De VF-4 is geschikt voor bril- en lensdragers; in de viewfinder is een dioptrie-instelling aanwezig.

Carry Speed VF-4 LCD met Arca Swiss snelkoppeling
Carry Speed VF-4 LCD kan aan de camera bevestigd worden dankzij een stevige metalen (Arca Swiss-geschikte) basisplaat met rubberen anti-slip afwerking die gemakkelijk en snel kan worden aangebracht. Voor bevestiging zijn dus niet de gebruikelijke magnetische stroken of lijmstrips meer nodig die je tegenkomt bij andere viewfinders. De viewfinder is voorzien van een afsluitbare zoeker met schuifschakelaar. Optioneel is een langere extension bracket beschikbaar voor bevestiging van de viewfinder aan camera’s met een batterygrip. 


Prijs:
169.00

Aantal