<< Vorige - Volgende >>


BENRO VIDEO STATIEF KIT BV4


Artikelcode: BV4BENRO VIDEO STATIEF KIT BV4
Produktbeschrijving:

BENRO VIDEO STATIEF KIT BV4

 
De Benro Videostatief Kit BV4 bestaat uit een stevig maar lichtgewicht Twin Leg aluminium statief en de BV4 videokop. Dit systeem is ideaal voor videografen die filmen met camera-apparatuur met een gewicht tot vier kilogram. De 75mm-bal BV4 videkop is voorzien van een zes-staps contragewicht systeem waarmee u gemakkelijk de balans van uw apparatuur kunt instellen. De onafhankelijke vier-staps pan en tilt frictieregeling geeft u nauwkeurige controle over de bewegingen van de camera. De kit wordt geleverd met een Manfrotto 501/504PL compatibele snelkoppelingsplaat.

Veelzijdig en gemakkelijke bediening
Alle belangrijke bedieningsknoppen, behalve de regeling voor het contragewicht, bevinden zich aan de linkerkant van de videokop waardoor het gemakkelijk is om met een hand aanpassingen te maken terwijl u met de andere hand de camera bedient. Voor extra veelzijdigheid is de korte kolom van de 75mm-bal te verwijderen zodat de kop een vlakke basis heeft voor gebruik op bijvoorbeeld een slider.

Stevige en stabiele basis
Het twee-traps, driedelige Twin Leg aluminium statief is voorzien van een 75mm kom en biedt een stevige ondersteuning voor de BV4 kop. Het beschikt over grote snelsluitingen op de poten zodat u het statief snel en eenvoudig kunt opzetten. Om het statief nog stabieler neer te kunnen zetten wordt een afneembare mid-level spreader meegeleverd en voor plaatsing op bijna elke ondergrond zijn de poten voorzien van spikes en afneembare rubberen voetjes. Het statief is in hoogte verstelbaar van 77.8 tot 164.5 centimeter. Een handige draagtas en schouderriem worden meegeleverd.
 

eigenschappen:
- Maximale belasting van vier kilogram
- 75mm kop
- Zes-staps contragewicht
- Onafhankelijke vier-staps pan en tilt frictieregeling
- Manfrotto 501/504PL type snelkoppelingsplaat
- Twee-traps Twin Leg aluminium statief
- In hoogte verstelbaar van 77.8 tot 164.5 centimeter
- Mid-level spreider
- Spikes met verwijderbare rubberen voetjes

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- QR13 snelkoppelingsplaat
- BS02 pan bar handle
- ML08 mid-level spreader
- Draagtas
- Draagriem
- Afkomstig van Benro Nederland
- Vijf jaar garantie

Prijs:
519.00

Aantal