<< Vorige - Volgende >>


Benro iTravel FTT Kit Aluminium statief met IB2 balhoofd


Artikelcode: FTT28AIB2Benro iTravel FTT Kit Aluminium statief met IB2 balhoofd
Produktbeschrijving:

BENRO ITRAVEL ALUMINIUM STATIEF MET IB2 BALHOOFD

Dit statief is uitgerust met een sterke spider van Magnesium en wordt standaard geleverd met het Benro IB2 balhoofd. Eén van de poten is snel te veranderen in een monopod; twee producten voor de prijs van één. Ondanks het lage gewicht van deze kit, hebben statief en balhoofd toch een maximale belastbaarheid van maar liefst 14 kilogram. Met een maximale werkhoogte van 165 centimeter zijn rugklachten verleden tijd, terwijl het statief ingeklapt zeer compact is. De statiefpoten kunnen namelijk door de speciale constructie van de spider 180 graden worden omgeklapt waardoor het statief ingeklapt slechts 46,5 centimeter lang is.

De poten worden vergrendeld met rubberen draaisluitingen. Deze zorgen voor een betere grip en weerstand tegen stof en vocht. Met draaisluitingen zijn de poten gemakkelijk, snel en trefzeker in hoogte te verstellen. De poten zijn ieder afzonderlijk onder drie hoeken instelbaar. Stabiele plaatsing op bijna iedere ondergrond is mogelijk dankzij de rubberen voetjes of de meegeleverde RVS Spikes.

De Benro iTravel kit is zeer stevig en kan nog eens extra worden gestabiliseerd door een contragewicht aan de haak van de middenkolom te hangen. De middenkolom is omkeerbaar waardoor extreem lage standpunten mogelijk zijn.

Benro IB2 triple action balhoofd Een Benro iTravel statief wordt geleverd met het robuust uitgevoerd Benro IB2 triple action balhoofd. Deze kop heeft afzonderlijke bedieningsknoppen voor het pannen, de instelling voor de wrijving en vergrendeling van de kogel. Een negentig graden inkeping maakt het mogelijk om snel een foto in de portretstand te kunnen maken. De klem van het balhoofd en de meegeleverde snelkoppelingsplaat zijn Arca-Swiss compatibel. Een dubbele beveiliging zorgt er voor dat de plaat niet zomaar los kan raken. De schaalverdeling op de basis van het balhoofd maakt het eenvoudig om een panoramafoto te maken, terwijl je dankzij het ingebouwde waterpasje nooit meer last hebt van een scheve horizon.

Eigenschappen:
Materiaal: Aluminium  
Balhoofd: IB2 balhoofd met waterpasje
Sluiting: Draai  
Gewicht: 2,19Kg
Max. belasting: 14Kg  
Aantal secties: 4  
Max. hoogte: 165cm  
Hoogte157cm  
Min. hoogte 46cm  
Monopod: Ja  
Quick Release: Type PU60 snelwisselplaatje
Voet type: Rubber met 3 spikes
In de verpakking: Aluminium 
Met statieftas


Prijs:
115.00

Aantal