Volgende >>


B-Grip


Easy riem houder voor Foto- en Videocamera's

Artikelcode: bgrip


Productomschrijving

De revolutionaire b-grip camerahouder van CPTech is een uniek en innovatief alternatief voor de camera draagriem.
Veilig, duurzaam, ergonomisch en eenvoudig te gebruiken. De b-grip stelt de fotograaf in staat om zijn of haar camera overal langere periodes te dragen zonder nek- of schouderklachten. Het is nu eenvoudig om de ongemakken van een bengelende camera om de nek te vermijden en daarbij de handen en het lichaam volledig vrij te houden.
Houdt de camera veilig aan uw broeksriem met directe toegang. De plaat van de B-Grip past ook op vele statieven en is gelijk aan de Manfrotto 200pl QRP.B-grip staat een gewicht tot 8 kg toe en is daarmee geschikt voor de recreatieve én de professionele fotograaf !"WDS (weight discharge system)" een slim idee met verrassende prestaties. Het exclusieve patent van CPTech garandeert de verdeling van het gewicht over de heup/dij, waardoor een gewichtsvermindering van 50% wordt ervaren. Het zwaaien van de camera wordt tot nul teruggebracht. De b-grip rekent volledig af met het gedoe van de camera aan de nekriem en zorgt zodoende voor comfortabel gebruik van de camera, wat voorheen ondenkbaar was.
De Quick Release Plate (QRP) heeft een standaard 1/4" schroef die op de meeste foto- en videocamera's met een statiefgat past.De nieuwe anti-vibratie stop voorkomt dat de schroef losdraait en versterkt zodoende de veiligheid van het systeem.

Het handige uitklapbare platform zorgt er voor dat u de camera kunt neerleggen waarbij de camera en lens worden beschermd.


De b-grip wordt in de fabriek van CPTech uit hoogwaardige materialen met 'state of the art' technologie vervaardigd.B-Grip materialen hebben een enorme weerstand tegen torsie en hitte en hebben een krasbestendig oppervlak. Alle producten van CPTech worden met zorg gefabriceerd onder toezicht van uitgebreide kwaliteitscontrole. Tijdens de diverse stadia van produktontwikkeling worden alle producten en materialen zwaar getest en blootgesteld aan zwaar gebruik gedurende lange periodes. Daarom kunnen we de b-grip levenslang garanderen voor een belasting van maximaal 8 kg; zie de pagina Voorwaarden voor meer informatie.

Inhoud van de verpakking: b-grip + draagriem + handleiding


Prijs:

48.65

Aantal