<< Vorige - Volgende >>


Auto-Focus AF Macro tussenringen voor Sony ECO


3 Ringen: 13mm, 20mm en 36mm Kunststof vatting

Artikelcode: MeikeSECOAuto-Focus AF Macro tussenringen voor Sony ECO


Produkteigenshappen:


Verbreed uw horizon met Meike Macro AF tussenringen voor Sony digitale reflexcamera's. Meike Extension Tube Set (metaal) bestaat uit 3 extensions tubes welke de macro mogelijkheden van uw huidige lenzen aanzienlijk verbeteren zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit.Neem macro-opnamen zonder macro-objectieven. In tegenstelling tot de traditionele tussenringen zijn deze nieuwe tussenringen voorzien van extra contacten zodat de AutoFocus-functies en de diafragma-functies van uw lenzen blijven werken en dus ook de automatische belichting. U kan dus gewoon uw huidige lenzen gebruiken alsof deze rechtstreeks verbonden zijn met de camera. Macro-tussenringen zijn een goedkope manier om te experimenteren met macro-fotografie. Bloemen, insecten - alles wat u maar kunt bedenken – kan worden gefotografeerd tot in de kleinste details. 


Hoe werken Macro AF tussenringen?
Tussenringen zijn “hol” en bevatten geen lenzen. Ze doen twee dingen: Ze verkorten de brandpuntsafstand van de lens, ze vergroten wat er wordt gefotografeerd.  Hoe?  Doordat de tussenringen de lens verder plaatsen van de sensor van de camera. Een nadeel - met de lens verder van de sensor te plaatsen zal u meer licht nodig hebben voor een goede belichting. Dus een langere sluitertijd. Bij weinig licht zijn een statief en bedrade of draadloze afstandsbediening een must.

De 3-ringen set worden compleet geleverd met 13 mm, 20mm en 36 mm ringen. Deze kunnen afzonderlijk gebruikt worden of gecombineerd om onderwerpen super dichtbij te halen. Door te combineren kan u hiermee 8 verschillende vergrotingen bekomen.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van de vergrotingsfactor voor de 3 ringen afzonderlijk en wanneer de 3 ringen te samen worden gebruikt in combinatie met een standaardlens van 50mm.

Tussenring
Vergrotings
factor
Opnameveld (cm)
afstand lens-onderwerp 
13mm
0,24
10x15
21cm
20mm
0,4
6x9
13cm
36mm
0,72
3,3x5
7,7cm
13+20mm
0,64
3,8x5,6
8,5cm
13+20+
36mm
1,34
1,8x2,7
4,5cm

Met een tussenring 36mm krijgt u een  vergrotingsfactor van 0,72. Dit wil zeggen dat een onderwerp van 1cm groot op het negatief van 35mm (of op de sensor) 0,72cm groot zal zijn. 

 

Enkele voorbeelden:


Prijs:

67.95

Aantal