Volgende >>


Auto-Focus AF Macro tussenringen voor Canon ECO


3 Ringen: 13mm, 21mm en 31mm met Kunstof Sluitingen

Artikelcode: 4112Auto-Focus AF Macro tussenringen voor Canon ECO
Produkteigenshappen:Verbreed uw horizon met  Macro AF tussenringen voor Canon digitale reflexcamera's. Neem macro-opnamen zonder macro-objectieven. In tegenstelling tot de traditionele tussenringen zijn deze nieuwe tussenringen voorzien van extra contacten zodat de AutoFocus-functies en de diafragma-functies van uw lenzen blijven werken en dus ook de automatische belichting. U kan dus gewoon uw huidige lenzen gebruiken alsof deze rechtstreeks verbonden zijn met de camera. Macro-tussenringen zijn een goedkope manier om te experimenteren met macro-fotografie. Bloemen, insecten - alles wat u maar kunt bedenken – kan worden gefotografeerd tot in de kleinste details. Hoe werken Macro AF tussenringen?
Tussenringen zijn “hol” en bevatten geen lenzen. Ze doen twee dingen: Ze verkorten de brandpuntsafstand van de lens, ze vergroten wat er wordt gefotografeerd.  Hoe?  Doordat de tussenringen de lens verder plaatsen van de sensor van de camera. Een nadeel - met de lens verder van de sensor te plaatsen zal u meer licht nodig hebben voor een goede belichting. Dus een langere sluitertijd. Bij weinig licht zijn een statief en bedrade of draadloze afstandsbediening een must.

De 3-ringen set worden compleet geleverd met 13 mm, 21mm en 31 mm ringen. Deze kunnen afzonderlijk gebruikt worden of gecombineerd om onderwerpen super dichtbij te halen. Door te combineren kan u hiermee 8 verschillende vergrotingen bekomen.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van de vergrotingsfactor voor de 3 ringen afzonderlijk en wanneer de 3 ringen te samen worden gebruikt in combinatie met een standaardlens van 50mm.

Tussenring
Vergrotings
factor
Opnameveld (cm)
afstand lens-onderwerp 
13mm
0,24
10x15
21cm
21mm
0,4
6x9
13cm
31mm
0,72
3,3x5
7,7cm
13+21+
31mm
1,34
1,8x2,7
4,5cm

Met een tussenring 13mm krijgt u een  vergrotingsfactor van 0,24. Dit wil zeggen dat een onderwerp van 1cm groot op het negatief van 35mm (of op de sensor) 0,24cm groot zal zijn. Een gebied van 10 bij 15cm kan dan beeldvullend gefotograffeerd worden vanop een afstand van 21cm.
Enkele voorbeelden:


Prijs:

69.00

Aantal