Volgende >>


2 Grijskaarten 10x15 cm + 15x21 cm


met Instructie CD

Artikelcode: 296899


Produktbeschrijving:

De white balance cards zijn grijskaarten die worden ingezet als referentie kaart om uw foto’s een natuurgetrouwe kleur te geven. De set wordt geleverd incl. 2 cards in verschillende afmetingen en dus voor elke locatie bruikbaar zijn. Perfect bruikbaar voor RAW, JPG en TIFF foto's.  De white balance cards zijn opgebouwd van duurzaam materiaal en zijn gemakkelijk in gebruik zodat u niet een prof hoeft te zijn om met deze grijskaarten te kunnen werken. 

 Een grijskaart gebruiken bij digitale fotografie? Voor een moderne digitale spiegelreflex of compact camera is het moeilijk om een foto te verkrijgen met natuurgetrouwe kleuren ongeacht hoe geavanceerd de camera ook is. Een foto kan alleen natuurgetrouwe kleuren verkrijgen als uw camera exact de waarde weet, deze waarden verkrijgt u met de grijskaart. 

 Ondanks dat de meest geavanceerde camera’s hun automatische witbalans proberen zo goed mogelijk te berekenen resulteert dit vaak in niet natuurgetrouwe afbeeldingen waardoor onjuiste kleuren en een kleurzweem kan ontstaan.  Om een exacte waarde voor witbalans in te stellen kunt u de White Balance referentie kaart gebruiken om een correcte foto te verkrijgen met aangename en natuurgetrouwe kleuren! De grijskaarten zijn voorzien van een grijze en witte kant om nog prettiger een witbalans te verkrijgen! Het materiaal is kras en waterbestendig.


Levering:
 1x grijskaart 100 x 150 mm
 1x grijskaart 150 x 210 mm
 1x Instructie cdPrijs:
11.00

Aantal